Ciutat

Carretera de Terrassa: nou traçat i carril bici?

Vista aèria de la carretera de Terrassa / GOOGLE MAPS

La carretera de Terrassa podria tenir un carril bici i fins i tot podria veure alterat el seu traçat actual. Així es va dibuixar en la primera reunió de la comissió mixta que el govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Terrassa van dur a terme dijous, per abordar temes prioritaris per a la cocapital vallesana.

Aquesta via, d’un carril per sentit, és una de les carreteres de màxima concurrència entre Sabadell i Terrassa. En el seu recorregut hi trobem infraestructures com l’Hospital de Terrassa, la seu central dels Mossos d’Esquadra a Catalunya, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, Mercavallès i fins a dos aparcaments de caravanes.

“Des de fa molts anys hi reivindiquem una via verda, destinada a vianants i ciclistes, és un espai amb molta activitat, i hem acordat treballar per millorar la carretera”, va assenyalar l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, just després de la reunió mantinguda amb la portaveu del Govern català, Meritxell Budó. “També informem que hi ha dos estudis en marxa, un per millorar la comunicació entre Sabadell i Terrassa en transport públic, i un altre sobre un nou traçat”, va afegir Ballart.

En aquest sentit, va destacar que hi ha la voluntat dels governs de Terrassa, Sabadell i de la Generalitat per fer una remodelació necessària en una via de tanta rellevància per a les dues capitals.

Comentaris
To Top