Ciutat

Comencen les obres al carrer de Góngora

L’Ajuntament de Sabadell engegarà aquest dimarts 25 de febrer les obres de construcció d’unes escales al final del carrer de Góngora (la Serra d’en Camaró) que conectaran la via amb la vorera de la carretera de Terrassa.

L’objectiu del projecte és facilitar el pas dels vianants entre un carrer i altre, i eliminar el petit solar que existeix actualment i que, segons fonts municipals, és “un focus de brutícia, ja que actualment s’utilitza com a abocador incontrolat”.

Durant el procés d’obra es veurà afectada la vorera de la Carretera de Terrassa i els vianants hauran de circular per la vorera del davant. La mesura no afectarà els veïns. Les obres, que aniran a càrrec de la constructora ISEOVA, SL, tenen un termini d’execució de quatre mesos i compten amb un pressupost de 101.503,65 euros.

Comentaris
To Top