Publicitat
Diners

El grup Nexus AG compra la sabadellenca Aegerus

Jaume Ten i Joan Matarín, després de signar l'acord per a la integració amb Nexus AG /

El grup alemany Nexus AG ha comprat el 100% de les accions de l’empresa sabadellenca Aegerus. Amb aquesta operació, la companyia fundada fa deu anys per Joan Matarín i Jaume Ten s’integra a Nexus-SisInf, també ubicada a Sabadell i que va ser adquirida per la companyia alemanya el 2016. Xavier Conill ha passat a ser el nou director també de Nexus-Aegerus.

L’empresa sabadellenca té la seva seu a la Rambla i es dedica a fer un programari per a la gestió de la dependència en centres sociosanitaris de Catalunya. Actualment, Aegerus compta amb una plantilla d’11 persones i dona servei a 720 residències.

El grup Nexus AG està centrat en el programari de salut de gestió d’hospitals i centres residencials. Està present en diferents països europeus –Alemanya, Suïssa, Polònia, França, Àustria i Països Baixos–, disposa d’un capital humà de més de 1.200 persones i una facturació anual que supera els 100 milions d’euros. Conill ha subratllat que les dues empreses que Nexus AG té a Catalunya amb seu a Sabadell –Aegerus i SisInf– “treballaran plegades en tots els temes de vendes administratives i amb una part del desenvolupament del programari”. Amb l’adquisició, el grup alemany es beneficia amb “un producte bo d’atenció a la dependència” i Aegerus guanya projecció internacional i coordinació amb Nexus-SisInf a l’Estat.

Publicitat
Comentaris
To Top