Publicitat
Oci i cultura

L’ESDi organitza el ‘Plug&Play’, una marató creativa a contrarellotge durant cinc dies

Una desfilada de l'ESDi, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

L’Escola Superior de Disseny ESDi organitza del 24 al 28 de febrer l’esdeveniment Plug&Play 2020, una marató creativa en què 150 alumnes del grau en Disseny hauran de resoldre reptes per a les empreses Gallina Blanca, Wacom i Hansgrohe.

Es tracta d’una marató creativa sota el lema Desafia la teva ment i a contrarellotge, formada per equips multidisciplinaris, en la qual els estudiants hauran de posar a prova la seva capacitat creadora i innovadora en una experiència design thinking. Els grups participants seran de cinc membres i cadascun dels tres reptes a solucionar tindrà un guanyador. Per aconseguir-ho, hauran de desenvolupar una idea, fer un prototip i testejar-lo, així com realitzar un vídeo per presentar la seva solució al repte proposat.

Xerrades

El jurat estarà format per staff de les empreses que proposen els reptes, així com per professors de l’escola. A més, hi haurà xerrades a càrrec d’Adobe, de la marca de moda sostenible Back to Eco i de la botiga Putos Modernos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top