Publicitat
EDITORIAL

Un mes per avançar cap al futur

La crisi del coronavirus va obligar a cancel·lar la celebració del Mobile World Congress (MWC), un dels esdeveniments econòmics més importants a Catalunya i al món. Els emprenedors catalans, però, en una reacció molt d’aquí, no s’hi han resignat, ans al contrari, s’han revelat i han organitzat el Barcelona Tech Spirit. Així han fet gala, precisament, de l’esperit de lluita envers les adversitats. La suspensió de l’MWC també podria posar en perill les activitats paral·leles com la Mobile Week, que aquest any se celebrava per primer cop a Sabadell.

Publicitat

Per sort, no només no se celebrarà, sinó que es perllongarà més d’una setmana… hi haurà activitats durant tot un mes. I és que hi ha ganes de demostrar les potencialitats de la ciutat. En aquestes conferències, tallers, taules rodones i altres activitats es podran veure projectes que s’estan fent aquí mateix, a Sabadell. Si més no, hi haurà involucrats els principals actors d’innovació i tecnologia com la Universitat Autònoma, l’ESDi, l’Hospital Parc Taulí, i la Cambra de Comerç, a més d’empreses i emprenedors amb esperit avantguardista. Tot un esdeveniment per preveure quin serà el futur, però també per saber on som ara.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top