Publicitat
EDITORIAL

La realitat supera la ficció

La Mobile Week va arrencar ahir a Sabadell amb una conferència inaugural en què es va parlar d’intel·ligència artificial. Abans, però, es va destacar la innovació com un dels referents per a la ciutat. Paradoxalment, quan es reflexionava sobre el futur connectat i tecnològic de Sabadell, els responsables municipals que presidien l’acte van haver de marxar precipitadament per atendre un problema d’aquest segle, o potser de l’anterior. Tornava a haver-hi problemes als habitatges d’Arraona-Merinals.

Publicitat

Fa poc més d’un mes, l’Agència de l’Habitatge, Ajuntament i veïns van firmar un conveni per determinar l’estat dels blocs amb deficiències estructurals. L’estudi havia de determinar si aquests habitatges han de ser rehabilitats o enderrocats. Sense temps per arribar a cap resolució, el que va deixar clar el nou episodi d’ahir és la urgència d’abordar aquest problema al més aviat possible. Està en joc no només la seguretat dels veïns, sinó unes condicions dignes per viure. Avui tornaran a seure els representants municipals i els de la Generalitat. Al Diari de Sabadell sempre som partidaris d’avançar en la projecció de la ciutat, però sense deixar-nos ningú pel camí.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top