Publicitat
SANT CUGAT

Una dona de Sant Cugat, quart cas de coronavirus a Catalunya

El Departament de Salut va confirmar ahir al vespre el quart cas de coronavirus a Catalunya. Es tracta d’una dona de 58 anys veïna de Sant Cugat del Vallès que es troba en estat lleu a l’Hospital Clínic de Barcelona.

La dona havia estat en contacte amb un cas positiu a Alemanya des d’on es va avisar al Servei de Vigilància Epidemiològica de Catalunya que va procedir a fer la prova. Aquest cas, juntament amb confirmats ahir a Madrid, l’Aragó, València i Andalusia, eleven a 34 els infectats a tot l’estat espanyol.

A banda dels 4 infectats a Catalunya n'hi ha 10 al País Valencià, 7 a Andalusia, 6 a les Canàries, 5 a Madrid, 2 a Castella i Lleó i 1 a l'Aragó i les Balears respectivament. Arreu del món s’han comptabilitzat un total de 84.000 casos, dels quals prop de 37.000 ja s’han recuperat i 2.876 han mort.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top