ESPORTS

El Banyoles es converteix en la bèstia negra de l’OAR Gràcia (31-33)

Aquesta vegada la reacció final no va tenir premi / Cedida (E.A.)

En la mateixa pedra. L’OAR Gràcia torna a caure davant un Banyoles que es converteix en la seva bèstia negra d’aquesta temporada. Ni es va treure l’espina de la primera volta ni va poder aprofitar l’ocasió per recuperar el tercer lloc. Sant Martí i Sant Quirze obren més forat i tenen pràcticament assegurada la presència a la fase d’ascens a Plata.

El 31-33 final és un resultat per fer-se creus si tenim en compte que el Banyoles venia de sumar només 3 punts des que es va enfrontar al Gràcia a la primera volta. En posició de descens i apallissat la jornada anterior pel Sant Esteve Sesrovires (38-18), els banyolins semblaven un rival més que assequible pel conjunt verd-i-blanc. En realitat va ser ben diferent, fins al punt que no hi a res a objectar a la seva victòria, fruit de la intensitat i dels encerts amb què van acabar superant el Gràcia per demostrar que no estan morts i que, de seguir per aquest camí, la seva salvació no és gens descartable. No va ser l’única sorpresa de la jornada. El Granollers, set dies després de provocar la primera derrota del líder Sant Martí, també va caure a casa pel contundent 32-40 a mans del Sant Esteve Sesrovires, precisament els propers rivals dels graciencs.

Als jugadors de Gomis i Borrell els costa darrerament trencar els partits i es veuen exposats a la ruleta dels finals incerts. Van arribar a la mitja part amb el petit avantatge de 16-14 després d’un constant intercanvi de gols, però a la represa el Banyoles va capgirar el marcador passat el minut 10 (21-23) i va provocar el neguit del Gràcia. El neguit va dur les presses i les presses els errors i les pèrdues. El 25-28 no presagiava bons auguris, però un cop de geni (parcial 4-1) retornà l’esperança als verd-i-blancs a mnca de 4 minuts (29-29). Tot i gaudir de superioritat per l’exclusió de Lisard Cabarroques, només van materialitzar la meitat de les ocasions mentre que al Banyoles li van entrar totes per endur-se dos punts d’or.

Comentaris
To Top