Oci i cultura

Núria Graham i Ferran Palau s’afegeixen a l’Embassa’t 2020

La cantant Núria Graham / CEDIDA (EL SEGELL DEL PRIMAVERA)

Al ja conegut concert de Manel, que presentarà el seu cinquè àlbum Per la bona gent, a la dotzena edició de l’Embassa’t s’hi afegeixen les actuacions de Núria Graham presentant el seu esperadíssim treball Marjorie i Ferran Palau amb Kevin. Aquesta edició tindrà lloc els propers 12 i 13 de juny a la zona esportiva de Sant Oleguer de Sabadell.

Així mateix, altres artistes de la programació confirmats avui són Pavvla, qui tanca gira i presentarà temes nous; Chaqueta de Chándal amb el seu atrevit debut; les guitarres de Medalla; i la revelació de l’any, Egosex. Des de la península visitaran Sabadell Los Pilotos, format per Florent Muñoz i Banín Jiménez de la mítica banda Los Planetas, la joia emergent La Trinidad; la prodigiosa Marem Ladsom, així com Apartamentos Acapulco, recollint l’herència shoegaze dels 90; i el bakalao de Monterrosa. A més, oberts a les temptacions internacionals de la temporada, Javiera Mena ens farà ballar amb el seu nou treball, tal com ho farà la cantant angolesa PONGO, exlíder de Buraka Som Sistema. I encara falten alguns grups més per anunciar.

Entre tot aquest ventall de colors musicals, el dissabte 12 actua Xiula, adreçat als més menuts de la casa. També podran gaudir de diversos tallers i zona de lactància; a banda del vermut amb els The Tyets per a tots els públics. L’Embassa’t és un festival per al teixit cultural del Vallès consolidat ja com una cita en l’escena alternativa del país. Podeu comprar els abonaments en aquest enllaç.

QUIZ: Ets un autèntic fan de Manel?

Comentaris
To Top