Oci i cultura

Manel, el primer grup confirmat per a l’Embassa’t 2020

Els barcelonins Manel seran els cap de cartell del festival Embassa’t d’aquest 2020, tal com ha avançat aquest dimarts al matí RAC1. El festival se celebrarà els dies 12 i 13 de juny a la zona esportiva de la Bassa de Sant Oleguer, i serà aquest segon dia, dissabte a les 22 h, quan Manel pujarà a l’escenari. Les entrades ja estan a la venda.

Els Manel, en una imatge promocional / MIREIA GRAU

Manel presentarà així a Sabadell el seu cinquè disc, Per la bona gent, amb cançons com la que dona nom al disc que compta amb la col·laboració de Maria del Mar Bonet; Boy band, cèlebre perquè una denúncia del sindicat policial CSIF sobre un gag del Polònia de TV3 demanava citar els membres del grup o El vell músic, amb Jaume ‘Santi’ Sisa.

Aquesta serà la segona visita del quartet barceloní a l’Embassa’t, després de passar-hi ja l’any 2011, també a la zona de la Bassa.

L’Embassa’t comptarà amb tres escenaris i una zona de foodtrucks. Al llarg de les properes setmanes i mesos se seguiran coneixent els noms que conformaran les actuacions de l’edició d’enguany.

Comentaris
To Top