Publicitat
Ciutat

Mor un sabadellenc en un accident de muntanya a Geòrgia

Un sabadellenc i dos veïns del Pallars han mort aquest dimecres en un accident de muntanya al Caucas, Geòrgia, mentre feien un viatge personal. Segons han confirmat fonts de l'Associació Esportiva Pallars al Diari de Sabadell, la víctima és Ferran Comadran, que actualment vivia al municipi d'Estac, al terme municipal de Soriguera.

Les víctimes formaven part d'un grup de vuit persones que estaven de vacances a la zona. A més, dos membres més del grup han resultat ferits i estan hospitalitzats, tot i que de moment es desconeix el seu estat. La víctima sabadellenca era membre dels Bombers de la Generalitat, així com un altre de les persones mortes.

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha avançat que es decretaran dies de dol oficial.
Segons apunten les primeres informacions, el grup estava fent una travessa quan han tingut l'accident. Fonts properes han apuntat que l'accident fatal ha estat provocat per un allau. Les mateixes fonts han assenyalat que els 8 membres del grup estaven federats.

En un missatge al compte de Twitter, els Bombers han mostrat el condol a les famílies, amics i companys dels morts en l'accident. El cos ha activat el servei d'assistència psicològica per als companys de les víctimes dels dos parcs.

De la seva banda, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha transmès des del Parlament el condol a les famílies dels dos bombers morts, així com als seus companys de parc i regió d'Emergències. Buch també ha donat el condol als familiars de la tercera víctima mortal, que no era bomber.

Fonts del Ministeri d'Exteriors han apuntat que l'allau ha tingut a la regió de Mestia, al Caucas, i que representants diplomàtics estan en contacte amb les autoritats a la zona així com amb les famílies afectades. El grup que feia la travessa de muntanya estava format íntegrament per persones del Pallars Sobirà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top