Publicitat
Diners

Banc Sabadell divideix els seus equips principals per prevenir la Covid-19

El Banc Sabadell ha duplicat els equips de Tresoreria, Asset Management, Serveis d’Atenció a Clients i Serveis Operatius i Tecnològics crítics. Aquests equips es divideixen i se situen en llocs diferents sigui a Barcelona, Madrid o Alacant, on la capacitat operativa és semblant. Així poden operar des d’un lloc o altre en funció de les circumstàncies, segons van confirmar ahir fonts de l’entitat financera.

Aquesta és una de les mesures previstes en els protocols de continuïtat que el Banc Sabadell ha activat per la crisi del coronavirus Covid-19. L’entitat financera també ha ajornat els actes i reunions de feina i de formació que impliquin l’assistència d’empleats de geografies diverses i s’han reduït els viatges al màxim, substituint-los pels mitjans telemàtics.

També s’ha considerat l’ús del teletreball, segons les característiques de cada unitat i circumstàncies específiques. Actualment, el banc compta amb 700 empleats amb contracte de teletreball i es farà una prova amb el 50% dels empleats de cada un dels edificis amb més volum de treballadors.

Segons van avançar aquestes mateixes fonts, s’ha difós a la plantilla normes de comportament per protegir-se ells i el seu entorn més pròxim d’acord amb les recomanacions del Ministeri de Sanitat.

Dins d’aquestes mesures preventives del Banc Sabadell, els empleats han de notificar al seu responsable si han fet viatges personals a qualsevol de les zones de risc, així com qualsevol símptoma de malaltia que puguin experimentar i que els hagi portat a acudir a un centre sanitari. En darrer lloc, s’ha intensificat la neteja de determinades ubicacions d’acord amb les recomanacions rebudes pels serveis de sanitat.

Publicitat
Comentaris
To Top