Publicitat
JORDI SERRANO

El remei amagat que cura la Covid-19

[Per Jordi Serrano, historiador i rector de la UPEC]

Després d’una gran investigació sobre com atacar el coronavirus –no confondre amb el Corinnavirus–, altrament conegut amb el nom científic de Covid-19, he aconseguit trobar un document secret del grup d’experts del Departament de Salut. És un grup creat en el govern fosc de la Generalitat. Viuen en un lloc secret apartats de tothom, ja que en cas de pandèmia, els màxims experts quedarien al marge de contaminació vírica. El grup el dirigeix, a distància, el Dr. Trilla. Ara en exclusiva mundial us explico el secret més ben guardat.

El remei infal·lible contra la Covid-19 proposat pel grup d’experts és aquest: s’agafa una copa molt grossa i s’hi posen uns quants glaçons –és increïble, però abans en dèiem cubitus–, això té l’efecte que col·lapsa de fred el virus. S’hi afegeix cardamom i ginebró que l’enverina. Després s’hi va posant la tònica a poc a poc sense remoure gaire, el virus queda estabornit i per fi s’hi posa la ginebra, que el mata. Tothom sap que per curar una ferida cal posar-hi alcohol, oi? També hi pots afegir maduixes de quilòmetre 0 a Santiago de Xile comprades al Mercat Central. Els que diuen que hi entenen, que fan articles, opinen a la ràdio i a la televisió afirmen, sense cap fonament científic, que els virus se’ls mata amb calor. Quina ximpleria! Imagineu que agafes el gintònic i l’escalfes en un pot. Es desfà tot i no hi ha qui s’ho begui; i a més, us ho puc confirmar, els seus components no fan efecte. Per què no es divulga aquest remei? Per culpa de la indústria farmacèutica, és clar. Volen que consumim les insulses pastilles plenes d’efectes secundaris i molt cares. A més, a hores d’ara no se sap quins medicaments curen el virus.

Publicitat

He trobat també una dada molt bona per als sabadellencs. Un grup de matemàtics de les universitats Rovira i Virgili i de Saragossa han aplicat un model predictiu basat en les dades de mobilitat de l’Institut Nacional d’Estadística i a les dades epidemiològiques de tots els centres d’investigació espanyols. He accedit a l’informe i he pogut veure que Sabadell està fora de perill. Només un 0,002% pot estar infectat. En canvi, ho tenen malament Sant Cugat i Barcelona.

Bé, al primer símptoma ja ho sabeu, fins i tot abans del primer símptoma, us beveu un gintònic. I si no fa prou efecte i els símptomes persisteixen, un segon, i així successivament, fins que faci efecte. En cas que no funcioni i morim, almenys morirem contents.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top