Ciutat

FOTOS: Una furgoneta s’encasta contra una cafeteria al Centre

La furgoneta encastada / D.S.

Ensurt aquest matí al Centre. Una furgoneta ha acabat encastada contra una cafeteria després de patir un accident amb un altre turisme.

Els fets han passat pels volts de les 8.15 h a la confluència del carrer del Sol amb el carrer d’Alemanya.

Segons han explicat testimonis de l’accident, una furgoneta baixava pel carrer del Sol a una velocitat per sobre de la permesa en aquest tram en direcció a la Gran Via. En el moment de passar per la cruïlla amb Alemanya, un turisme que circulava en sentit Rambla s’hauria saltat el senyal d’estop.

En aquell moment, ha colpejat la part posterior de la furgoneta, i el conductor ha perdut el control del vehicle. El resultat ha estat l’encastament contra la cafeteria que hi ha just en aquesta cantonada.

La cafeteria amb el vidre esmicolat / D.S.

Per sort, en aquell moment no hi havia clients en aquest cantó de l’establiment, que obre a les 7 h. La fortuna també ha fet que en aquell precís moment no passés cap vianant per la vorera.

Els Bombers i la Policia Municipal han acordonat la vorera a l’altura de l’establiment, ja que el vidre ha quedat totalment esmicolat, mentre que a l’interior de la cafeteria s’ha hagut d’arranjar la zona afectada.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top