Publicitat
Vallès

Baixen els robatoris a Matadepera respecte a l’any passat

El nombre de denúncies per robatori a Matadepera, aquest mes, ha tornat a ser sensiblement inferior al de l’any passat. Hi contribueixen les mesures adoptades darrerament pel municipi, entre les quals una quinzena de controls de seguretat a diferents punts amb alternança de franges horàries. Per altra banda, s’estan instal·lant noves càmeres de videovigilància que ben aviat entraran en funcionament i que se sumaran a les existents.

Durant el febrer, els fets més destacables han estat l’actuació policial en què s’ha evitat l’ocupació d’un domicili per part de membres d’una família amb diversos antecedents; la identificació d’una dotzena de vehicles i una trentena de persones amb antecedents per robatori i ocupacions; actuacions de prevenció de robatoris amb la detecció i identificació d’individus; i una vintena de serveis per alarmes a domicili totes elles negatives.

Publicitat

Matadepera augmentarà la seguretat del municipi amb un dron de vigilància

Des de la Regidoria de Seguretat i Protecció Civil, la Policia Local Mossos d’Esquadra apunten que les dades “s’han de valorar amb molta prudència” i insisteixen en la necessitat de prendre tota mena de precaucions per evitar els robatoris als domicilis particulars: “Hem de recordar que aquest és un fenomen que afecta de manera general tot el territori, i que serà molt difícil d’erradicar del tot”. També es reitera que la col·laboració veïnal és indispensable per tal d’evitar o frustrar robatoris.

La Policia Local vol recordar a la ciutadania que encara amb l’horari d’hivern, i el fet que es faci fosc abans, cal extremar les mesures de seguretat i d’autoprotecció als domicilis, fins i tot quan es marxi per poca estona.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top