Diners

Kostal Eléctrica de Sentmenat presentarà un ERO temporal pel coronavirus

Kostal Eléctrica está situada a Sentmenat / CEDIDA

La direcció de Kostal Eléctrica, de Sentmenat, s’ha reunit avui amb el comitè d’empresa i li ha anunciat que presentarà un ERO temporal per a tota la plantilla, segons han informat fonts sindicals. Els responsables de l’empresa han argumentat la decisió davant la manca de components derivada de l’afectació del coronavirus tant a la Xina com a Europa. A la planta de Sentmenat treballen unes 800 persones, entre plantilla i personal amb contractes temporals

La direcció de la companyia es basa en la situació d’incertesa  per als pròxims mesos que fan preveure una caiguda del 25% i 30% en la producció durant les properes setmanes.  Aquesta caiguda és provocada per una manca d’informació sobre les produccions dels proveïdors xinesos, els trànsits alterats i l’arribada del Covid-19 a Europa.

Davant d’aquest comunicat, CCOO ha demanat a la direcció que esgotin les mesures de flexibilitat que ja s’han començat a aplicar abans de plantejar un ERO i que “busqui alternatives temporals” per intentar solucionar aquesta situació.

Comentaris
To Top