Esports

S’acomiada el millor nedador del CN Sabadell

Aschwin Wildeboer, visiblement emocionat, durant el comiat celebrat a Can Llong

Era un secret de domini públic fins que aquest dimarts, i davant de més d’un centenar de persones, Aschwin Wildeboer anunciava, entre llàgrimes, que havia arribat l’hora de fer un pas al costat de manera definitiva. Acompanyat de Claudi Martí, president del Club Natació Sabadell; Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació; i de Laura Reyes, regidora d’Esports, el millor nedador del Club Natació s’acomiada després de 16 anys a l’elit, on va aconseguir, entre molts altres èxits, un rècord del món en piscina olímpica, medalla de bronze al Campionat del Món de Roma 2008 o tres participacions en els Jocs Olímpics. 

Precisament, de la cita a la Xina en guarda el record més especial: “El millor moment va ser quan poc abans de nedar la final dels 100 metres esquena, vaig abraçar el meu pare”. Emocionat, va comentar que “tots em coneixen per ser una persona molt feliç, despistada i despreocupada. En bona part, gràcies a la natació. Tornaria a fer un milió de vegades el mateix camí”, va assegurar, entre els aplaudiments dels assistents.

Peça cabdal

El nedador sabadellenc, que aquest mateix dijous havia d’agafar un vol en direcció Oviedo per la disputa del Campionat d’Espanya infantil d’hivern de natació, continuarà lligat al club que l’ha vist créixer i al qual ell mateix, amb els ulls envidriats, va anomenar “la gran família”. Wildeboer, persona one club man, és una peça molt important dins l’organigrama de la natació del Club, segons va assegurar el president, Claudi Martí. “Va ser la primera persona amb qui vaig parlar sobre natació l’any 2016 per preparar la candidatura, i una de les coses que li vaig dir va ser que havíem de tornar a ser el Club que érem i la millor persona per fer-ho era ell. La seva figura, per tot el que significa, és cabdal”, se sincerava Martí. 

Tant de bo, i tal com va assegurar el fill pròdig de l’entitat nedadora, Wildeboer pugui transmetre als futurs nedadors la passió, l’ambició i la dedicació per aconseguir “coses meravelloses”, aquelles que han permès al nedador sabadellenc ser qui és avui dia.

Els èxits més destacats

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top