Oci i cultura

Operadores de telefonia ofereixen serveis gratuïts durant el confinament del coronavirus

Telefónica, Vodafone, Orange i MásMóvil, grans operadores de telefonia a l'Estat, ofereixen serveis gratuïts durant el confinament del coronavirus

Telefónica, Vodafone, Orange i MásMóvil, grans operadores de telefonia a l’Estat, ofereixen serveis gratuïts durant el confinament del coronavirus. Es tracta d’una mesura excepcional que, segons han expressat les companyies, està pensada en la població. Si teniu ganes de recórrer a entreteniment audiovisual, doncs, us interessarà saber que no haureu de pagar cap cost adicional per als següents avantatges.

Vodafone

Els clients podran accedir, des de Vodafone TV, al Pack Peques, que inclou Disney Jr, Disney XD, Baby TV, Nickelodeon, Nick Jr. i Canal Panda, a més de l’apliació My Nick Junior.

Per als clients professionals, autònoms, petites i mitjanes empreses tindran dades il·limitades en les seves tarifes.

Telefònica

En els pròxims dos mesos, els clients de Fusión i de mòbils Movistar tindran un suplement de 30 GB -cada mes-.

Clients i no clients podran accedir gratis durant un mes a l’aplicació Movistar + Lite, que ha reforçat l’oferta de continguts d’entreteniment. Els clients de Fusión també tindran accés gratuït a l’aplicació Movistar Junior.

Telefònica, tenint en compte el tancament d’esocles, potenciarà plataformes formatives com ScolarTIC i Conecta Empleo, respectivament dirigides a professors i a formació digital.

Orange

Orange oferirà 30 GB gratis als clients de Love i Go durant un mes, disponibles a l’aplicació Mi Orange.

La companyia francesa també pensarà en els més petits, ja que oferirà Infantil Max, disponible durant  un mes a Orange TV.

Tal com ha fet Movistar, també es reforçaran plataformes gratuïtes d’educació i formació, com Educa Internet, Family On.

Per a clients de Love Negocio i Go Negocio, es podran adquirir 50 GB gratis durant un mes a través de Mi Orange.

Más Móvil

L’operador Pepephone ha regalat 5 GB a totes les línies de la companyia.

Les plataformes de ‘streaming’ es llancen a la pesca dels confinats pel coronavirus

Comentaris
To Top