Publicitat
Oci i cultura

Concerts i contacontes a Instagram, l’aportació dels artistes sabadellencs

Perfil de la sabadellenca Berta Navarro a Instagram / D.S.

Les xarxes socials són un dels refugis culturals, aquests dies de confinament. El sabadellenc Manel Navarro, per exemple, va oferir diumenge a la tarda un concert a través d’Instagram. Ho va fer en el marc del festival de música #JoEmQuedoaCasa, un multiconcert simbòlic per sensibilitzar la població de la importància de quedar-se a casa. I així, frenar l’expansió del coronavirus. “En temps estranys, res millor que un bàlsam de música per calmar l’ànima”, va assegurar Navarro, durant el concert.

Els contes de Berta Rubio

Una altra artista que fa servir Instagram per difondre culturaés la sabadellenca BertaRubio, contacontes, qui està penjant cada dia (i ja en fa quatre) un vídeo amb la dinàmica explicació d’una història. Contes per Instagram, amb el cèlebre començament “vet aquí una vegada”, ja té centenars de visites. Entre altres, s’ha explicat La teulada rodamón, de Gianni Rodari.

El regidor, orgullós

El regidor de Cultura, Carles de la Rosa, va assegurar mitjançant xarxes socials que cal que desactivem la idea que a Sabadell cadascú va per ell. “Ha quedat demostrat que el nostre món cultural és generós i solidari. Ni un segon han trigat a oferir les seves creacions per contribuir a mantenir viva la cultura de la ciutat”.

Publicitat
Comentaris
To Top