Publicitat
Esports

Iker Pajares viu amb resignació l’aturada al món de l’esquaix

El jugador sabadellenc ocupa el lloc 34 del rànquing mundial / Ll. Franco

El jugador sabadellenc d’esquaix Iker Pajares, situat en el lloc 34 del rànquing mundial de la PGA, no s’ha escapat tampoc de l’aturada general en el món de l’esport a causa de la crisi del coronavirus. S’han suspès totes les proves del circuit internacional i també les lligues europees en què Pajares juga en equips de diferents països durant la temporada.

“Les cancel·lacions de competicions han estat absolutes, però la situació s’ha viscut de manera diferent. A través de les xarxes he pogut comprovar que companys meus d’altres països han continuat competint en l’àmbit nacional o poden fer entrenaments i anar al gimnàs. En canvi, a Espanya ha estat un contagi a gran escala que ha obligat a aquestes mesures de confinament”, ha reflexionat l’Iker Pajares des de casa seva.

Publicitat

Per als esportistes d’elit és una situació complicada perquè es trenca el ritme de preparació d’una manera sobtada. “Ho porto com puc. Tinc material suficient per sobreviure i fer entrenaments de força i treball de xassís, o sigui, el cos. També gaudeixo d’espai al pàrquing per fer exercicis cardiovasculars i una bona paret per picar la pilota i no perdre musculatura”. El pitjor, diu, “és no saber quan pot acabar aquesta situació. Es farà molt dur tornar a jugar i competir a un bon nivell”. De totes maneres, el més important “és superar el greu problema per sobre de l’aspecte esportiu”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top