Publicitat
Ciutat

Crema un local al Centre

El carrer d'Arimon, on s'ha produït l'incendi / GOOGLE MAPS

Els bombers han apagat aquest dilluns un incendi en un local del carrer d’Arimon, 4, del centre de Sabadell. Segons les informacions del cos, no hi ha ferits. L’avís del succés s’ha rebut a les 9.47 h. El foc ha quedat apagat en una hora aproximadament.

L’incendi ha cremat unes fustes que estaven dintre de l’establiment –a tocar de l’entrada– per causes que es desconeixen. Ha estat un incendi de petites dimensions que s’ha pogut extingir ràpidament un cop els efectius han entrat dins el local, expliquen les mateixes fonts.

Publicitat

Per tal d’apagar les flames, els Bombers hi han destinat set dotacions, el desplegament habitual en un avís per incendi d’habitatge, però en veure que realment el foc era en un local i menor del que es pensava, s’ha desactivat una dotació que havia de venir de Terrassa i la resta han estat pocs minuts al lloc del succés. Per precaució i pel fum que hi havia, s’ha evacuat la casa del costat mentre es feien les tasques d’extinció.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top