Ciutat

Altaveus i patrullatge de la Policia Municipal per garantir el confinament a Sabadell

El Govern activa mesures especials per garantir la salut pública

El Govern activa mesures especials per garantir la salut pública / VICTÒRIA ROVIRA

La Policia Municipal de Sabadell patrullarà pels carrers de Sabadell per garantir el confinament domiciliari de tota la població davant del coronavirus. El cos local disposarà d’altaveus per limitar la circulació per l’espai públic sabadellenc, després que així ho hagi acordat el Govern amb un decret municipal. La Policia Municipal, juntament amb la resta de cossos i forces de seguretat, també comproven els negocis estan complint amb l’ordre de tancar.

La Policia Municipal vigila ja els principals punts de l’espai públic i ha procedit a barrar el pas de persones en els punts més crítics: les àrees de joc infantils de la ciutat, juntament amb els accessos al riu Ripoll, on s’evita l’accés. El patrullatge també comprova que les persones que surten de casa seva ho fan pels supòsits recollits a l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol: subministraments de béns de primera necessitat, trasllat al lloc de feina o bé trajectes a farmàcies i gasolineres.

La Policia Municipal patrullant aquest matí al Centre / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest matí, ha tingut lloc una junta de portaveus especial, de forma telemàtica, que ha acabat amb l’elaboració d’un decret per a l’aplicació de les mesures decretades pel govern d’Espanya. Així mateix, els principals comandaments de la Policia Municipal duen a terme un seguiment a distància sobre la situació a Sabadell.

Primeres denúncies per desobeir el confinament pel coronavirus a Sabadell

Comentaris
To Top