Ciutat

VÍDEOS: Així va la C-58 en el primer dia lectiu de confinament

La C-58 amb poca densitat de circulació el dilluns 16 de març del 2020 / ACN

La C-58 presenta aquest dilluns, primer dia lectiu de confinament, un aspecte molt més buit del que és habitual. Segons dades del Servei Català del Trànsit (SCT), la circulació de vehicles baixa entre un 30 i un 32,5% aquest dilluns als principals accessos a l'àrea metropolitana.

Concretament, el trànsit ha baixat aquest dilluns al matí als principals accessos de l'àrea metropolitana de Barcelona en comparació amb un dilluns normal. De sortida s'ha registrat un descens del 32,5%, i d'entrada d'un 30,1% entre la mitjanit i les sis del matí, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

La davallada va ser més notable aquest diumenge, quan la reducció del trànsit va ser d'entre un 69% i un 76%, en comparació amb un diumenge habitual pels efectes de l'aplicació de l'estat d'alarma i les restriccions de mobilitat per aturar el coronavirus.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top