Ciutat

ZOOM: Confinant l’avorriment

El primer dia de confinament després de la declaració d’estat d’alarma ha convertit les cases en un punt de trobada entre deures, jocs i feina.

Jocs i tasques. Les famílies tenen una prova de foc important, i és que tot i que aquest dilluns ha estat passat per aigua, es comença a notar que el confinament no és la situació ideal, sobretot per als més menuts de la casa. Les llars s’han convertit en una espècie de casal infantil, amb un polsim de feina encarregada pels mestres just abans de marxar dijous de les aules, i una gran dosi de lloc de treball.

Ordinadors portàtils conviuen amb llapis de colors, joguines escampades i enginy per trobar mecanismes per fer que tot encaixi. Ara més que mai, la conciliació ha de ser efectiva en una situació límit que d’entrada ha de durar dues setmanes, però que les autoritats auguren que es podria allargar de manera indefinida. I per als amants de l’esport, un nou repte afegit al tancament és practicar algunes de les seves activitats preferides sense sortir de casa.

Comentaris
To Top