Oci i cultura

La Cava Urpí comença a reprogamar els concerts suspesos per a finals de maig

Manu Guix actuarà finalment el 30 de maig / D.S

La promotora cultural UiU no ha perdut el temps en la gestió d’aquesta crisi sanitària i ja ha començat a reprogramar alguns dels concerts que han hagut de suspendre aquests dies. “Desesperar-se no serveix de res”, explica Pere Urpí. “Hem d’aturar el cop i començar a reprogramar concerts”, afegeix el programador musical.

De fet, el concert suspès de Manu Guix tindrà lloc ara el proper 30 de maig, igualment al sempre suggerent escenari de la Cava Urpí. Així mateix, Andrea Motis hi actuarà ara l’11 de juny. Tanmateix, no han pogut salvar tots els concerts. Per exemple, el concert a la carta que Lluís Gavaldà tenia previst a l’Espai Cultura no es podrà recuperar, ja que el cantant arrencarà gira amb Els Pets a l’estiu. A més, Gavaldà resideix actualment a Londres i no ha tingut tanta facilitat per oferir concerts. De fet, la seva presència a Sabadell s’emmarcava en una mini-gira de 3 concerts seguits, coordinats per UiU.  

Cal destacar que ja havien exhaurit les entrades per a Andrea Motis de divendres passat en doble sessió, així com per als recitals de Manu Guix i de Lluís Gavaldà. També estaven a prop del sold out amb Jaume Busoms, Xavi Vidal i DoneSStrings. De fet, la programació d’enguany suposa la celebració de la 10a temporada d’UiU a la Cava Urpí.

Manu Guix i Manel Fuentes, concerts estrella a la CavaUrpí l’any 2020

Comentaris
To Top