Oci i cultura

Concert ‘a la carta’ de Lluís Gavaldà

Lluís Gavaldà / CEDIDA

La cartellera musical i teatral per aquest 2020 segueix prenent forma, després que la promotora cultural UiU anunciés que porta el músic Lluís Gavaldà a Sabadell. Serà el proper diumenge 29 de març, a les 18.30 h, en un recital a l’Espai Cultura. 

El fet més destacat del concert que oferirà el líder d’Els Pets és que es tracta d’un recital a la carta, de forma que el públic triarà els temes que vol que interpreti del seu repertori, incloent-hi els temes de la pròpia mítica banda catalana. Gavaldà arribarà a Sabadell acompanyat pel pianista Joan Pau Chaves, amb qui actuarà a duet. Les entrades, al preu únic de 18 euros, ja estan a la venda.

Il·lús Teatre, a Barcelona 

A més, la companyia sabadellenca Il·lús Teatre, en coproducció amb la promotora també sabadellenca UiU promotors, està duent a terme una minitemporada de “Tots els dies són nits” a Barcelona. Cal destacar que no és habitual que una companyia local sigui llogada per un teatre de la capital. 

Comentaris
To Top