Publicitat
Ciutat

El CAP de Ca n'Oriac estarà tancat de 20 h a 24 h

El CAP de Ca n'Oriac / GOOGLE MAPS

El CAP de Ca n'Oriac estarà tancat de 20 h a 24 h des d'avui mateix. L'Ajuntament de Sabadell ha comunicat la mesura i les persones que tinguin una urgència en aquestes hores s'han d'adreçar al CUAP de Sant Fèlix, obert ininterrompudament.

Aquest tancament parcial, amb motiu de la reorganització del sistema sanitari pel coronavirus, se suma al tancament total dels CAPs de Gràcia i de la Concòrdia, a més del consultori local del Poblenou.

El departament explica que esperen poder reobrir aviat el CAP Concòrdia, però mentrestant, els seus pacients s’han de dirigir al CAP de la Creu Alta. Per als veïns de Gràcia, mentre estigui tancat el seu centre mèdic, les visites presencials es faran al centre d’atenció primària dels Merinals. Els usuaris del consultori del Poblenou tenen a la seva disposició el CAP La Serra.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top