Publicitat
Ciutat

El coronavirus a Nova York: "Estem confosos i una setmana endarrerits"

Sabadellencs pel món en temps de coronavirus

Observant l'estratègia d'Europa i en temps de molta incertesa. La periodista Andrea Mullor, sabadellenca i resident a Nova York, explica que "estem confosos i anem una setmana endarrerits". De fet, explica que les autoritats tenen el focus posat a Europa, analitzant quines mesures s'estan adoptant. "Aquí, tot són recomanacions però de moment cap obligació", explica.

Bé, no tot. Ja han tancat escoles, locals d'oci i qualsevol indústria, "tot, menys l'essencial". Però no hi ha obligació al confinament, "està només aconsellat".

Publicitat

El president dels Estats Units, Donald Trump, va suspendre tots els vols des d'Europa el passat 12 de març. Tot i que l'Andrea no es planteja, de moment, tornar a Sabadell, la seva mare tenia un vol amb destí Nova York previst per al juny. "No sabem quan s'allargarà això, ni si finalment ens podrem veure", apunta la periodista.

L'Andrea reconeix que està seguint l'actualitat sabadellenca i es mostra sorpresa per les mesures preses: "Al principi entenia el coronavirus com una grip més. Tanta restricció em fa pensar que no és tan senzill com em plantejava", explica. De moment, la seva vida ha canviat entre poc i gens. Pot sortir al carrer, fer exercici, reunir-se amb amics i parlar, ara més que mai, amb la seva família de Sabadell.

Andrea Mullor, passejant el seu gos, en Kobain, al costat del riu Hudson / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top