BADIA

Dispositiu a Badia per repartir aliments a unes 180 famílies vulnerables

Dispositiu de la Creu Roja a Badia per atendre a famílies en situació de vulnerabilitat / Creu Roja

La Creu Roja de Sabadell i l’Ajuntament de Badia han organitzat un dispositiu de distribució d’aliments a famílies d’extrema vulnerabilitat, en el marc de l’actual situació generada per la COVID19. El camp Sergio Busquets ha estat el punt de distribució escollit on es preveu atendre setmanalment unes 180 famílies dels serveis socials del municipi. D’aquesta manera, es focalitzarà la distribució a domicilis a persones amb una xarxa social dèbil o nul·la i que no es poden desplaçar pel seu propi peu.

El dispositiu de distribució d’aliments es farà cada dimecres, de 10 a 14 hores. Es distribuiran tres tipus de lots: un, per a persones que viuen soles; un altre, per a famílies sense fills; i un darrer, per a famílies amb fills. Al dispositiu, hi participaran tècniques de l’Ajuntament de Badia, efectius de Protecció Civil, així com voluntariat i personal laboral de Creu Roja.

Tota la distribució es farà amb les corresponents mesures de seguretat, per protegir tant a les persones que formen part de l’operativa com a les famílies beneficiàries. Per facilitar el dispositiu, es demana a les famílies beneficiàries que es desplaci al punt de distribució només una persona de cada unitat familiar. A més, es recorda que en cap cas ha de ser del col·lectiu considerat de risc (persones majors de 65 anys, amb malalties cròniques o problemes d’immunitat).

Comentaris
To Top