Diners

El Banc Sabadell obre a Sant Roc un nou centre per a empreses de tres comarques

Banc Sabadell
L’edifici històric del Banc Sabadell a la plaça de Sant Roc / VICTÒRIA ROVIRA

El Banc Sabadell ha obert un nou centre que donarà cobertura i servei al teixit empresarial de tres comarques tan importants com Vallès Occidental, Bages i Anoia en un únic espai. Segons ha informat l’entitat financera, el nou model és producte de la fusió de les oficines de Sabadell i Terrassa. Estarà dirigit per Salvador Hernández, i s’ubica a la 1a planta de l’edifici històric de la plaça de Sant Roc de Sabadell. Malgrat la situació actual del coronavirus, ja està en marxa i compta amb un equip de professionals experts en negoci empresarial que donaran suport i orientació en qualsevol àmbit de negoci. De moment, el centre està en les mateixes condicions de seguretat que la resta de sucursals del Banc Sabadell –amb el 50% de la plantilla present físicament–.

Hernández ha explicat que “el nostre ADN és de proximitat amb els nostres clients, hem estat sempre el banc de les empreses i així volem continuar”, i ha afegit que “per això volem potenciar l’especialització i la proximitat amb el client i el territori. No es tracta de com de prop tinc l’oficina, sinó que el gestor estigui proper a l’empresa oferint una proposta de valor i experiència de client diferencial”.

Especialistes en empreses

La principal característica del nou model d’oficines del Banc Sabadell és que estarà format per especialistes en un tipus d’empreses concrets i que s’aplegarà en un únic espai. Els portaveus del Banc Sabadell han recordat que “la concentració del negoci de grans empreses representa un nou upgrade en el model d’èxit de relació amb el client d’empreses”. Amb aquest nou model, l’entitat financera sabadellenca assegura una resposta “ràpida i eficient” a les necessitats més específiques de les empreses, posant a la seva disposició “un assessorament multidisciplinari” en els diferents sectors del món empresarial.

El client podrà lliurar i recollir documentació, com fins ara, a qualsevol de les oficines de la xarxa de Banc Sabadell, així com operar i gestionar productes i serveis les 24h del dia, els 365 dies de l’any mitjançant l’app

Comentaris
To Top