Oci i cultura

El confinament no adorm la cuca creativa de Sabadell

Artistes de diferents disciplines segueixen amb la seva producció i fins i tot fan petits tastos que graven en vídeo i pugen a les xarxes socials, seguint la consigna general que la cultura no s’aturi. I de retruc, obren casa seva: sales d’estar, despatxos i balcons esdevenen el teló de fons d’aquests clips i deixen entreveure la quotidianitat del dia a dia en reclusió pel coronavirus.

  • Núria Guiu, ballarina

Guiu, exresident de la Fàbrica de Creació L’Estruch, aprofita el confinament per fer dansa “com a forma de resistència”. Seguiu els seus vídeos, com ara des del balcó al compte de Twitter @nguiusa85.

  • Anna Fité, guionista

En comptes de recomanar llibres, Fité ha iniciat un joc. Penja a les xarxes uns vídeos en els quals, a partir d’una frase, els usuaris han d’endevinar de quina novel·la es tracta. La podeu seguir a @AnnaFitSalvans.

  • Roc Casagran, escriptor

Aficionat als garrotins i el cant improvisat en general, aquests dies piula versos: “A l’hora del berenar, una llet amb Cola Cao, i a les nou sortir a cantar al balcó #CoronaCiao”. Podeu seguir els seus garrotuits al compte de Twitter @roccasagran.

  • Montse Barderi, escriptora

Està escrivint un conte sobre Haydn i Maria Anne Keller que sortirà publicat aviat. “M’he inspirat en la música amb la qual la seva enamorada es va fer monja”, comparteix a xarxes socials (@montsebarderi).

  • David Vila i Ros, escriptor

Ha estat llegint haikus i microcontes del seu darrer llibre, La revolta de Cramòvia, a les xarxes socials. Ahir, concretament, va llegir L’ordre dels tractors. Seguiu-lo a @davidvilairos.

N'heu demanat més, el Diari de Sabadell n'ha parlat… Així doncs, el conte 'Innocents'. Espero que en gaudiu!

Gepostet von David Vila Ros am Sonntag, 22. März 2020

  • Ricard Efa, dibuixant

Tal com va anunciar la vigília a xarxes socials (@Ricardefa), va “potinejar amb pintures” en una actuació en directe a Facebook que va congregar un miler de visites i desenes de comentaris elogiosos.

Gepostet von Ricard Efa am Freitag, 20. März 2020

Comentaris
To Top