Publicitat
Ciutat

L'Ajuntament suspèn totes les vetlles i cerimònies de comiat de difunts

Imatge d'arxiu del cementiri de Sabadell / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament ha suspès totes les vetlles i cerimònies de comiat de difunts, d’acord amb el concessionari del servei funerari, Torra SA. L’objectiu passa per evitar l’aglomeració de gent, ja que l’epidèmia del COVID-19 continua en augment i cada vegada hi ha més persones afectades.

La decisió pretén evitar més contagis a la ciutat, alhora que és una mesura de protecció per a les persones que hi treballen i que aquests dies estan fent un esforç per atendre totes les famílies en les millors condicions en el moments delicats en que es troben.

Se suspenen totes les cerimònies, excepte les que aquests moments ja s'havien programat. Aquesta mesura se suma a la del passat dilluns, quan es va tancar l’accés al públic del Cementiri municipal, només obert per fer enterraments, i es va decidir mantenir obert el Tanatori, limitant-ne a tres quartes parts l’aforament.

En cas d’urgència per qüestions relacionades amb sales de vetlles es podrà trucar al 93 745 32 92 o bé al 900 11 20 92. Aquesta és una de les qüestions que s’han abordat avui al Comitè de Seguiment que es reuneix diàriament per analitzar la situació en relació al coronavirus i decidir les accions en l’àmbit de la cuitat que es considerin adients.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top