Publicitat
Ciutat

VÍDEOS: Policia i bombers homenatgen els sanitaris del Parc Taulí

La ciutadania fa una setmana que surt als balcons per homenatjar els sanitaris. Diferents cossos de policia, bombers i serveis d'emergències, a qui aquests dies els toca estar de servei, també han volgut expressar el seu reconeixement i suport als professionals mèdics. És per això que s'han aplegat a les 20 h a davant del Parc Taulí i els han mostrat el seu escalf.

Una trentena de vehicles aparcats han format una renglera, mirant de cara a l'edifici del centre sanitari. La concentració estava formada per agents de les policies locals, dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional de la comarca, que han tenyit de blau l'espai. També serveis d'emergència i bombers. Uns minuts abans de l'hora indicada, han disparat les sirenes i han començat els aplaudiments.

A uns quants metres de l'entrada del Parc Taulí, al carril contrari de la Gran Via, tallada durant 20 minuts, hi havia desenes de bates blanques. El personal sanitari ha retornat els aplaudiments als cossos de seguretat, en senyal d'agraïment. En marxar, un dels vehicles animava els professionals mèdics: "N'hem sortit de pitjors!". "No passa res! Vinga, som-hi!".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top