Publicitat
Oci i cultura

Concerts des del balcó per animar els teus veïns

Músics, cantants i improvisats Dj’s de Sabadell han sortir aquest cap de setmana als balcons dels seus apartaments i han trencat la monotonia del confinament amb concerts en  acústic. “Ho vaig fer per entretenir els veïns, però també per agrair que es quedessin a casa”, explica Juan Bersabé. També n’hi ha que fan actuacions en directe a Instagram.

  • Juan Bersabé, Espronceda

És el cantant del grup musical Los Chirris (Herederos de la Rumba). “Em va impactar veure des del balcó el meu carrer tan buit i solitari”, sosté. Per això, la seva veu va sonar entre els carrers que limiten Espronceda de Campoamor (@juanbp_oficial).

Bersabé, al seu balcó / D.S.

  • Germans Torres, La Roureda

Els germans Torres van oferir un recital des d’un balcó del carrer Baltarga, a la Roureda. Arnau, contrabaix d’Eiron Quintet, va cantar a ple pulmó O sole mio. El seu germà, el Pau, va tocar la trompa.

Publicitat

  • Mario Colacios, Creu Alta

El cantant de la Creu Alta va sorprendre el veïnat amb una actuació en directe des de casa seva. També es va poder seguir en directe des del seu perfil d’Instagram, on es pot reviure (@mariocolaciosoficial)

  • Manel Navarro, Les Termes

El músic sabadellenc va participar des del saló de casa seva en el festival de música #JoEmQuedoaCasa, amb un concert per Instagram el passat diumenge (@manelnmusic). 

  • ‘Flying free’, Gran Via

Veïns de la Gran Via han fet una peculiar discoteca: Quan cau la nit, engeguen la música a tot volum i els llums de colors il·luminen façanes i balcons. I sona el mític tema ‘Flying free’. 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top