Publicitat
Ciutat

ERC demana que s’habiliti l’alberg per a persones sense llar davant la baixada de la temperatura

L'equipament ha d'acollir els sense llar de la ciutat / VICTÒRIA ROVIRA

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha demanat a l’Ajuntament de Sabadell que habiliti l’alberg temporal per a persones sense sostre previst en un edifici públic de la ciutat. Es tracta d’una de les mesures que es va preveure posar en marxa davant l’ordre de confinament dictada pel govern de Madrid, i que ha de permetre que les persones sense llar puguin tenir un sostre de manera temporal, en unes instal·lacions que disposin de dutxa i altres elements bàsics.

“Un equipament està llest des de divendres, entenem que són circumstàncies difícils, però ja han passat set dies i les temperatures baixen”, assenyala la regidora republicana Francisca Maya Heredia. L’equipament en qüestió ja estaria preparat, amb el mobiliari original retirat i amb els nous elements incorporats.

Publicitat

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

A la xarxa, el regidor d’Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés, ha assegurat que encara no s’han ultimat tots els detalls: “Si estigués llest, ja hauria obert portes i estaria en ple funcionament”, assenyala. En aquest sentit, a través de Twitter assegura que hi ha uns motius pels quals encara no han pogut obrir portes, i que ERC els coneix.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top