Ciutat

Fira Sabadell, centres cívics, pavellons... què té Sabadell per atendre pacients per coronavirus?

L'edifici de Fira Sabadell / LLUÍS FRANCO

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha posat a disposició de la Generalitat i del Parc Taulí equipaments municipals per acollir, en cas que fos necessari, pacients derivats de l'hospital en ple episodi de coronavirus. Així ho ha assenyalat en un missatge de veu que ha difós a través de WhatsApp, després que, assegura, ha escoltat diversos missatges en què es demana per què no s'adequa Fira Sabadell.

En l'àudio, Farrés assegura que tot i haver ofert equipaments, el Parc Taulí els ha traslladat que a hores d'ara tenen capacitat per atendre gent: "Sempre és millor fer-ho en un hospital", reconeix l'alcaldessa, que defensa que no es tracta d'un problema d'espais possibles, sinó de mitjans, com ara personal mèdic i d'infermeria.

"Cal dotar-los d'una UCI, de material de quiòfan, mascaretes, oxigen... no és competència de l'Ajuntament, ho és de la Generalitat, i hem ofert espais com Fira Sabadell, pavellons, centres cívics i de moment no són necessaris", assenyala Farrés. En aquest sentit, destaca que a hores d'ara disposen d'hotels a la ciutat on el Taulí podria derivar pacients: "Els poden fer anar com un hospital, tenen cuina, banys i els pacients estarien en millors condicions", expressa.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Per últim, Farrés insisteix que l'exèrcit es desplaci a Sabadell: "Perquè calen mans que vinguin a ajudar en la part sanitària", apunta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top