Ciutat

Farrés demana la presència de militars de l'exèrcit per desinfectar la ciutat

Efectius de la UME / ACN

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha sol·licitat a la Delegació del Govern de Catalunya la presència a la ciutat de la Unitat Militar d’Emergències (UME) per a la desinfecció amb hipoclorit sòdic dels llocs més concorreguts de l’espai públic, especialment elements com ara baranes, barres, zones i portes d’entrades de residències i hospitals, entre d’altres. Ha estat en el Comitè de Seguiment que es reuneix diàriament per analitzar la situació en relació amb el coronavirus i decidir les accions en l’àmbit de la ciutat que es considerin adients.

Ara bé, pel que fa la a neteja viària, l’empresa concessionària Smatsa continua fent neteges intensives amb aigua i sabó a punts específics com ara entrades de supermercats i residències o marquesines. L’empresa comptarà, a partir de demà, amb la col·laboració de l’ADF per dur a terme aquestes tasques.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top