EL TEMPS

Dijous amb alerta del pla NEUCAT

Una taula nevada / ALBERT SEGURA

Aquest dijous Protecció Civil ha activat l'Alerta del pla NEUCAT al Vallès Occidental i a totes les comarques de Barcelona, Girona i Tarragona. Això no vol dir, però, que veiem neu a Sabadell, si bé potser algun floc despistat es podria deixar veure entre la pluja. On si que nevara és a La Mola, i puntualment a Matadepera i Castellar del Vallès.

Publicitat

S'espera precipitació en forma de ruixats dispersos que podran afectar qualsevol punt del país. Els més importants afectaran sobretot punts de la meitat est fins al migdia, mentre que a partir llavors seran més extensos. Al final del dia quedaran restringits al terç sud. Seran d'intensitat feble o moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé localment seran abundants. En molts casos, la precipitació serà en forma de neu granulada o calamarsa. La cota de neu oscil·larà entre els 400 i 600 metres, si bé localment serà més baixa en moments de ruixat.

La temperatura mínima oscil·larà entre 3 i 8 ºC, mentre que la màxima se situarà entre 9 i 14 ºC.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top