Castellar del Vallès

VÍDEO: Detingut un jove per saltar-se el confinament en moto i encarar-se a la policia

Detenció sonada dilluns passat a Castellar del Vallès per no respectar el confinament. La Policia Local va aturar un menor que circulava amb moto pel municipi sense causa justificada, cap a les 15.30 h a la confluència del carrer Barcelona amb el carrer Catalunya.

Va acabar detingut després d'un intercanvi d'insults amb un dels agents, a qui li va propiciar un cop. L'actuació, gravada en vídeo i viralitzadada a les xarxes socials, ha generat polèmica per l'actitud desafiant del jove i la reacció d'un dels policies.

En aquests moments, se l’investiga per un presumpte delicte d’agressió contra els agents de l’autoritat. Per altra banda, l’Ajuntament de Castellar del Vallès informa que es revisarà l’actuació policial.

Publicitat

Tal com es pot veure en el vídeo, després de l'empenta del jove a un dels agents, els dos policies actuants el van reduir a terra, moment en què es van sumar dos agents més i va acabar detingut al cotxe patrulla. Més tard, el pare del menor va presenciar-se al lloc de la detenció per recollir la moto, abans que no se l'endugués la grua municipal. Els policies l'hi van permetre.

En els darrers 10 dies, el menor acumula diverses denúncies per infringir les restriccions de mobilitat de l'estat d'alarma. També se l'havia multat amb 700 euros per circular amb moto a dins del parc infantil de l'Espai Tolrà, segons ha informat l'alcalde de la població, Ignasi Giménez.

Imatge del jove derrapant a l'interior del parc infantil de l'Espai Tolrà / DS

La CUP exigeix responsabilitats

Sobre la situació, la CUP de Castellar reconeix que "el noi de la moto", que mostra "una actitud desafiant i poc col·laborativa,  és "mereixedor d'una sanció exemplar". Ara bé, el partit demana responsabilitats per l'actuació policial, "més pròpia d'un macarra de bar que d'un agent".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top