Publicitat
Ciutat

VÍDEO: El missatge optimista d'una sabadellenca que brilla a Instagram davant del coronavirus

Laia Barcons, en un moment del vídeo / INSTAGRAM

En temps de pandèmia com la que estem vivint aquests dies, sempre està bé un bri d'esperança. És per aquest motiu que hi ha veus que s'han sumat a llançar missatges positivistes per fer front a la situació que estem travessant, sempre sense menystenir les greus conseqüències, com ara la destrucció de llocs de treball i, per sobre de tot, el registre de víctimes mortals.

Publicitat

Una d'aquestes veus és la de la sabadellenca Laia Barcons, que a través del seu canal d'Instagram ja suma més d'un miler de visualitzacions. Ella és una de tantes persones que han perdut la feina a partir de la crisi del coronavirus, però comparteix les sensacions que té davant la situació de confinament i planteja una sèrie de propostes per convertir els moments que vivim en petites oportunitats per fer canvis.

View this post on Instagram

This thing that you can watch here is just my genuine opinion of how we can face COVID-19 in the most productive way for ourselves and for the mother Earth. It doesn't justify the deaths neither the whole tragedy around it as its purpose is just to make the best out of the bad. This is one of the most important lessons I have ever learned. This video is made with ALL my heart 💖 and I just hope it can comfort those who watch it and make them feel a bit less confused in this whole environment that has aroused. We are in this together. Never hesitate on reaching out to me, I am right here, with you.💫 Thank you for watching, and thank you ALL of the doctors, nurses... sanitary measures that have been taken as you are the heroes here 🙏 〰️ . . . . 〰️ Éste vídeo que podéis ver es mi más genuina opinión sobre como podemos afrontar el COVID-2019 de la forma que sea mejor para nosotros y para la madre Tierra. De ninguna manera pretende justificar las muertes ni el sufrimiento, sino que su propósito es poder sacar lo mejor dentro de lo peor. Ésta es una de las lecciones más importantes que he aprendido en esta hasta ahora. Éste vídeo está hecho con todo mi corazón 💖 y sólo espero que ayude a todos aquellos que lo vean a sentirse menos confundidos en este entorno que se ha dado. Estamos en esto juntos. Nunca dudes en escribirme, estoy justo aquí, contigo. 💫 Gracias por ver el vídeo y gracias a todos los cuerpos sanitarios que sois los verdaderos héroes en este bache . 🙏

A post shared by Laia Barcons Bou 🐥🌍 (@i_am_thepowerhouse) on

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top