Publicitat
Ciutat

70 nous ingressos, 12 altes i 11 defuncions més, nou balanç del coronavirus al Taulí

Nou balanç de dades del coronavirus al Taulí

L'hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

El Parc Taulí ha ingressat 70 persones més per coronavirus respecte el dia anterior. A hores d'ara ja hi ha 349 persones hospitalitzades a planta i se'n mantenen 42 a l'UCI. En total, a la corporació sanitària hi ha 391 pacients de Covid-19; ahir n'eren 321.

Respecte a dimecres també han mort 11 persones per aquesta malaltia, passant de 74 a 85 defuncions actuals, i s'han donat 12 altes; ja en són 58 en total.

Publicitat

Aquest dijous s'ha registrat el major nombre d'ingressos respecte el dia anterior des que es va detectar el primer positiu per coronavirus al Taulí. El dia que n'hi havia hagut més, fins ara, va ser el dimarts 24 de març, amb 63 entrades noves.

A Catalunya, les darreres dades del departament de Salut apunten que hi ha 11.592 casos positius i 672 morts. Al conjunt d'Espanya, segons el ministeri de Sanitat, hi ha 56.188 casos confirmats, 3.679 dels quals a l'UCI, i 4.089 defuncions. A tot l'estat ja s'han curat 7.015 persones.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top