Ciutat

El Taulí restringeix totalment les visites dels familiars

L'hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

A partir de divendres, 27 de març, les visites a pacients del Parc Taulí queden totalment restringides. La mesura es pren amb l'objectiu de garantir la seguretat de familiars i professionals en plena pandèmia pel coronavirus.

Com a norma general no s'admetran visites de familiars a cap de les àrees d'ingrés de l'hospital: Urgències, hospitalització i UCI. En ingressos de menors i en parts es podrà comptar amb un únic acompanyant per dia. En situacions de final de vida, també es facilitarà l'acompanyament als familiars.

El Taulí garanteix que si algú té un familiar ingressat, podrà mantenir-hi el contacte. "Si no es pot comunicar per si mateix, comptarà amb l'ajuda de Treball Social", apunta la corporació sanitària, i afegeix que "cada dia rebreu una trucada on us informarem de l'evolució".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top