Ciutat

VÍDEOS: Així s’està vivint la nevada que està afectant part de Catalunya

Protecció Civil manté activa en Alerta el pla NEUCAT per les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de nevades intenses a partir d’avui al Pirineu, Catalunya central i al prelitoral, afectant el Vallès Occidental. La cota de neu baixarà al llarg del dia i podria baixar fins als 400 metres en general, tot i que podrà situar-se localment per sota.

Es podran superar els 2 cm de gruix a cotes superiors a 500 metres. Tot i que d’entrada Sabadell no es veuria afectat per aquesta situació, sí que és cert que altres localitats com Castellar del Vallès o Matadepera podrien veure neu. On sí que segur que nevarà, d’acord amb el pronòstic, serà a La Mola.

Seguiment de la nevada arreu del país

La neu ja ha començat a fer acte de presència des de primera hora del matí al nord, sobretot a la zona del Pirineu. Podeu veure a temps real què hi passa a través d’enllaços com els següents que us oferim a continuació:

Camprodon, nevat

Setcases sota la neu, aquest matí

Càmera en directe a Montserrat

Sant Quirze del Vallès: St. Quirze del Vallès

Comentaris
To Top