BADIA

L’Ajuntament de Badia impulsa mesures per ajudar l’economia local

Badia del Vallès / Ajuntament de Badia
Entre les mesures que l’Ajuntament ha anunciat que impulsarà per frenar l’impacte del coronavirus, una és que no cobrarà els rebuts ni l’IBI als locals comercials que estiguin tancats, ni la taxa d’ocupació de via pública, terrasses, bars i mercat ambulant. Tampoc es cobraran les quotes del Complex Esportiu fins que no torni a obrir.

Per altra banda, l’Ajuntament establirà plans individualitzats per ajornament o fraccionament dels tributs municipals, taxes i preus públics sense recàrrec: s’aplicaran a les persones sol·licitants els mateixos requisits dels marcats per les mesures de suport a les persones treballadores, famílies i col·lectius vulnerables.

A més, un cop acabada la situació, ha explicat el consistori, s’establiran accions d’impuls del comerç local per promoure l’economia local a Badia del Vallès.

Comentaris
To Top