Publicitat
Ciutat

Sabadell suma 38 noves denúncies per incomplir el confinament

La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat en les darreres hores 38 persones per incomplir l’ordre de confinament. Cal recordar que aquesta ordre s’emmarca en la declaració d’estat d’alarma per part del govern espanyol, que obliga a no sortir de casa si no es tracta de causes de força major, anar a comprar, anar a la farmàcia o a la feina, entre altres.

Publicitat

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Concretament, entre el període de les 6 h del dijous 26 de març i les 6 h del divendres, la Policia Municipal de Sabadell ha confeccionat un total de 38 denúncies per l’incompliment de les restriccions imposades.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top