Oci i cultura

Aquest cap de setmana, escapada a la terrassa

La impossibilitat de sortir de casa ens ha ajudat a redescobrir els balcons, patis i terrasses. Fomenta la conversa amb el veïnat, tal com es feia 40 anys enrere; una quotidianitat més creativa: terres decorats amb guixos de colors, taules de ping-pong improvisades; i usos menys consumistes, com fer el vermut a casa. Vuits sabadellencs ens mostren les noves utilitats que donen als espais exteriors i com recarreguen piles amb el sol i la llum natural.

Roger Serra

La imaginació al poder! Aquest cap de setmana podem anar de càmping, sense sortir de Saba- dell! I si no cap al pati, també podem muntar la tenda de campanya dins de casa!

Georgina Monge

Tot i que la televisió i les pantalles digitals són de vegades un recurs més senzill per entretenir les criatures, la casa està plena de racons i possibilitats, tot fomentant la lectura.

Paloma Arenós

La Martina i el Max s’encarreguen de regar unes 15 plantes. En temps d’hiperceleritat moderna, tenir cura d’elles requereix paciència i fomenta la tranquil·litat.

Montse Barderi

La vida animal torna a brotar des del confinament.

Maria Manyosa

Fent uns beures amb les companyes de pis (Cal Caneló), aprofitant les estones de sol per gaudir de la terrassa de casa seva i fer música en directe.

Sandra Sabalete

Vermut en què no falten xips, olives, escopinyes, el Diari de Sabadell, vermut de Cal Coca, Ràdio Sabadell de fons… I acompanyat d’Agustí Forrellat.

Núria Brugués

Han posat uns dards al balcó i amb una tauleta han improvisat un ping-pong.

Montse Salvador

Dibuixar amb guixos de colors és un joc ben senzill, entretingut i creatiu.

David Vila i Ros

El silenci de l’eixida, mot sabadellenc i emprat a altres bandes del domini lingüístic, per expressar un pati o terrassa rere la casa.

Comentaris
To Top