Ciutat

El Govern espanyol paralitzarà tota l'activitat laboral que no sigui essencial

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en roda de premsa acaba d'anunciar que, des de dilluns 30 de març fins al 9 d'abril, es paralitzarà tota aquella activitat laboral que no es consideri essencial. Les hores no treballades durant aquestes dues setmanes, -en què hi ha 8 dies feiners, ja que la Setmana Santa es troba enmig- s'hauran de recuperar posteriorment. Es tracta d'un permís retribuït.

Concretament, es tractaria dels sectors centrats en els cultius, pesca, ramaderia, agricultura i altres branques del sector primari; producció tèxtil i roba de feina, orientada a la protecció dels sanitaris; i fabricació i venda de productes farmacèutics i subministrament mèdic i terapèutic.

A més, Sánchez ha afegit en aquesta llista els mitjans de comunicació i el personal sanitari.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top