Publicitat
Ciutat

Les altes superen per primer cop les morts per coronavirus al Taulí

L'hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

Per primera vegada des de l’inici de la pandèmia del coronavirus, el Taulí ha registrat aquest dimarts més altes acumulades en total, 154, que defuncions fins ara, 128.

Tanmateix, el nombre de pacients atesos per la Covid-19 segueix pujant i en total ja en són 561, entre els que hi ha a la corporació sanitària, 536, i a l’hotel Verdi, 64. En conjunt, són 52 persones més en total respecte el dia anterior; 44 nous ingressats al Taulí i 25 entrades noves a l’establiment hoteler.

Publicitat

Respecte el dia d’ahir es manté el nombre de pacients a l’UCI, 49 i al llarg dels darrers sis dies només hi ha hagut 7 noves entrades en aquesta unitat. En les darreres hores s’han produit 7 defuncions.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top