Publicitat
Ciutat

El suposat autor de l’assassinat de Sant Quirze, identificat i empresonat

El suposat autor de l’assassinat de Sant Quirze del Vallès el passat 28 de març ha estat detingut i posteriorment enviat a presó sense fiança després de prendre declaració als jutjats de Sabadell. Es tracta de Mohammed S.E.H., a qui se li atribuiria l’autoria de l’homicidi que es va produir en ple centre del municipi vallesà el dissabte passat.

Segons la interlocutòria del jutge, Mohammed S.E.H. i la víctima mortal van tenir una forta discussió el dia abans de l’homicidi. La discussió va acabar amb la intervenció dels agents i amb l’ara suposat autor material dels fets a l’hospital per unes lesions. L’endemà, 28 de març, ambdós s’haurien trobat al domicili de la víctima, on Mohammed hauria clavat un tornavís al coll de la víctima a la seva habitació. Aquesta ferida, provocada per l’arma blanca, li hauria causat un xoc hipovolèmic i finalment la mort.

Publicitat
Comentaris
To Top