SANT QUIRZE

Assassinat un home en ple carrer a Sant Quirze

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a la tarda un home per la seva presumpta relació en un homicidi a Sant Quirze del Vallès. Segons la policia catalana, els fets han passat cap a les 14 h, quan un veí ha alertat que hi havia una persona ferida de gravetat al carrer.

Dues dotacions del SEM han intentat reanimar l'home, ferit de gravetat, tot i que les maniobres no han tingut èxit. Cap a les 17 h, agents de la comissaria de Terrassa han detingut a Sant Quirze una persona que podria estar relacionada amb l'homicidi.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top